Geparaffineerd papier

Geparaffineerd kraftpapier is een papiersoort die bijzonder goed bestand is tegen water, vet en vocht.. Dankzij de twee lagen paraffine, één aan elke zijde, zijn de beschermende eigenschappen onovertroffen. Het is stevig en moeilijk te scheuren. Het is ideaal voor het verpakken en beschermen van metalen onderdelen, waarbij olie in contact komt met metaal. Zo wordt het metaal beschermd tegen roest.

Belangrijkste kenmerken

 • Bescherming tegen water, vet en vocht
 • Scheurvastheid
 • Ideaal voor het verpakken van metalen onderdelen

Technische informatie

 • Beschikbare gramgewichten: 50 – 105 g/m²
 • Maximale breedte: 160 cm
 • Kleur: Bruin
 • Beschikbare formaten:
  • Rollen
  • Spoeltjes
  • Vellen

Onze andere non-food papieren en verpakkingen

Voor alle andere soorten verpakkingen biedt Papeteries Aubry u een waaier aan oplossingen die aan uw behoeften kunnen worden aangepast. Bekijk de details en technische informatie van elk van onze producten op hun specifieke pagina:

Non-food bruin kraftpapier

Dit papier, gemaakt van natuurlijke vezels, wordt beschouwd als een van de sterkste op de markt en is ideaal voor alle soorten verpakkingen.

Kraft + PE

Dit kraftpapier bedekt met een laag polyethyleen (PE) voorkomt dat vocht doordringt in de binnenkant van een verpakking en absorbeert condensatie.

Zijdepapier

Dankzij zijn zachte en soepele textuurmaakt het geen krassen op de producten die het bedekt. Het wordt vaak gebruik om breekbare producten in kartonnen dozen te beschermen.

Geparaffineerd papier

Dit kraftpapier is aan beide zijden gedrenkt in paraffine en biedt volledige bescherming tegen water, vet en olie.

Schrenzpapier

Schrenzpapier wordt gebruikt als opvulpapier of voor een lichte bescherming. Het is 100% gerecycleerd en zorgt voor een veilig transport.

Krantenpapier

Ideaal om te bedrukken en te vouwen. Het is de goedkoopste keuze, omdat het gemaakt is van 80% gerecycleerd papier.

Maskeerpapier

Dit product, dat ook bekend is als glassine of tweezijdig gekalanderd papier, heeft beschermende en solventbestendige eigenschappen.

Gesiliconiseerd papier

Dit papier is aan één of beide zijden bedekt met silicone en antikleef. Het komt gemakkelijk los van een product zonder de lijm te verwijderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Hebt u een specifieke vraag? Een specifieke behoefte voor uw goederen: gramgewicht, versnijding, afwerking…? Wij zijn er om u te helpen het juiste papier en de juiste verpakking voor uw situatie te produceren, in welke sector u ook actief bent.. Neem contact met ons op per telefoon, per e-mail of via het contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

2024 © Aubry Papier – Ontworpen door Bluetime – Bluebook