Papeteries Aubry
uw vertrouwde partner in
verpakkingen voor kunstwerken.

Elke artistieke creatie verdient het om met het grootste respect behandeld te worden. Daarom creëren wij kartonnen dozen in alle maten en formaten om te voldoen aan de unieke vereisten voor kunstverpakkingen.

Bescherming op maat

Dankzij ons streven naar uitmuntendheid en onze aandacht voor detail kunt u er zeker van zijn dat uw kunstwerken perfect beschermd zijn tijdens transport of opslag. Van speciaal ontworpen kartonnen dozen voor doeken tot verpakkingsoplossingen voor delicate sculpturen hebben wij de nodige ervaring om ervoor te zorgen dat uw kunstwerken in perfecte staat op hun bestemming aankomen.

Aangepaste formaten

Elk kunstwerk heeft zijn eigen persoonlijkheid en afmetingen. Daarom maken we elke doos met de hand en volgens de precieze afmetingen van het werk. De verpakking die wij leveren, vult het werk aan en behoudt de visuele integriteit ervan.

Kwaliteitsmaterialen

De kwaliteit van onze kartonnen dozen begint met de zorgvuldige selectie van eersteklas materialen.. Wij gebruiken papier en karton die speciaal zijn gekozen vanwege hun duurzaamheid, hun sterkte en hun vermogen om te beschermen tegen schadelijke externe elementen.

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Wij begrijpen hoe belangrijk elk kunstwerk is en zetten ons in om verpakkingsoplossingen te creëren die niet alleen de fysieke integriteit behouden, maar ook de artistieke integriteit bewaren. In dat opzicht stelt Papeteries Aubry alles in het werk om u een verpakking van hoge kwaliteit te leveren om u een veilig transportte garanderen. Vertrouw op onze expertise om unieke creaties te beschermen en tot hun recht te laten komen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw project voor het verpakken van kunstwerken uitvoeriger bespreken? Neem contact op met een van onze experts die uw vragen kan beantwoorden en u een oplossing op maat van uw behoeften kan bieden. Bel ons rechtstreeks op +32 2 522 09 21 of schrijf ons via ons contactformulier en wij antwoorden u zo snel mogelijk.