Papeteries Aubry
Uw specialist in het snijden en verwerken van papier en karton in heel België en Europa

Als experts in de productie van verpakkingen en inlegvellen van papier en karton op maatstaan wij tot uw beschikking om de producten die u nodig hebt snel en efficiënt te vervaardigen. Wij leveren niet alleen in België, maar ook daarbuiten, in heel Europa en de rest van de wereld.

Wie wij zijn?

Met 80 jaar ervaring in het vakgebied biedt Papeteries Aubry u oplossingen op maat voor al uw verpakkingsbehoeften. Onze onderneming, die eerst in Brussel en daarna in Wallonië gevestigd was, is uitgegroeid tot een Belgische en Europese referentie in de productie van papier en karton in alle soorten en formaten.

Onze prioriteit? U een gepersonaliseerde service en kwaliteitsproducten aanbieden, wat uw behoeften ook zijn: voedingspapier, maskeerpapier, gesiliconiseerd papier of kartonnen dozen en verpakking van kunstwerken.

Dankzij onze knowhow en onze uitrusting kunnen wij binnen korte termijnen en op onberispelijke wijze aan uw behoeften voldoen. Papeteries Aubry is uitgerust met een modern machinepark, zodat we elk type bestelling aankunnen. In welke sector u ook actief bent, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze hoogwaardige producten

Voedingspapier

De voedingsindustrie vereist aangepaste papieren en kartonnen verpakkingsoplossingen om de voedselveiligheid ennormen te waarborgen.Papeteries Aubry is uw partner voor het leveren en snijden van alle soorten of formaten voedingspapier zoals vetvrij, geparaffineerd of gealuminiseerd papier, bakpapier enz. Al ons papier is gecertificeerd voor voedingsgebruik.

Non-food papier

Ons team van ervaren professionals kan aan uw specifieke vereisten op het gebied van verpakking en presentatie voldoen: zijdepapier, krantenpapier, maskeerpapier, gesiliconiseerd papier enz. Wij staan tot uw dienst om u snel de producten te leveren die u nodig hebt voor uw goederen.

Kartonnen dozen

Onze kartonnen dozen zijn zorgvuldig ontworpen voor een groot aantal toepassingen. Wij bieden u een snelle oplossing dankzij onze permanente voorraad van een zestigtal formaten maar wij produceren ook kartonnen dozen op maat.

Dozen op maat

Met onze gepersonaliseerde service kunt u kartonnen dozen van het type ‘bodem + deksel’ bestellen volgens uw wensen.Deze dozen zijn per stuk verkrijgbaar en zijn een ideale oplossing voor het verpakken van breekbare voorwerpen zoals schilderijen, kunstwerkenof andere delicate voorwerpen. Voor extra bescherming bieden we ook de optie om deze dozen te bekleden met lichtgewicht traagschuim van 2,5 cm, waarmee uw voorwerp extra beschermd wordt.

Waarom kiezen voor Papeteries Aubry?

Snelheid en efficiëntie

Met een voorraad van meer dan 600 ton papier kunnen we op korte termijn leveren en tegelijkertijd een onberispelijke kwaliteit garanderen.

Papier van hoge kwaliteit

Of het nu gaat om een bestelling van een grote hoeveelheid of om een kleine oplage, al onze producten zijn betrouwbaar en stevig en voldoen in elk opzicht aan de eisen voor hun functie.

Vervaardiging op maat

Hebt u een verpakking met speciale afmetingen nodig? Onze onderneming beschikt over de nodige expertise om papier en karton in alle vormen en formaten te produceren.

Ervaring en knowhow

Dankzij onze 80 jaar ervaring kunnen wij u volledige tevredenheid garanderen. Onze professionals hebben de knowhow om aan uw behoeften te voldoen.

Onze diensten voor verschillende sectoren

Bij Papeteries Aubry vindt elke professional, ongeacht de sector waarin hij actief is, de juiste producten om zijn goederen veilig te verpakken, in te pakken en te vervoeren.

Voeding

Diverse papieren verpakkingen voor uw chocolaterie, bakkerij, kaaswinkel, slagerij, koekjesmakerij, restaurant…

Apotheek

Technisch en waterdicht papier met specifieke afwerkingen om de integriteit van uw goederen te garanderen.

Textiel

Verpakkingsdozen, opvul– of beschermpapier: alles wat u nodig hebt om uw textielwaren te verzenden en te beschermen.

Productie van glas, staal en aluminium

Uitgebreid gamma papier voor gebruik in de zware industrie om uw eindproducten te verpakken en te beschermen tegen krassen of corrosie.

Groothandel in pak- en drukpapier

Wat uw eisen ook zijn, met ons gevarieerde en complementaire machines kunnen we perfect voldoen aan uw behoeften aan papier op maat.

Neem contact met ons op voor uw verpakking op maat

Bent u een professional in de voedings-, farmaceutische, textiel- of metaalsector en hebt u een gepersonaliseerde verpakkingsoplossing nodig voor uw producten? Of werkt u in een andere sector en hebt u een specifiek verzoek met betrekking tot het snijden van papier of karton ? Papeteries Aubry is uw bevoorrechte partner in heel België en Europa. Wij staan tot uw dienst om kwaliteitspapier en -verpakkingen te produceren. Bel ons rechtstreeks op +32 2 522 09 21 of stuur ons een e-mail met uw verzoek. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.