Gesiliconiseerd papier

Gesiliconiseerd papier is een basispapier, al dan niet gekalanderd, gecoat met siliconen. Dankzij deze coating is het antikleef en wordt het voornamelijk gebruikt in sectoren waarin lijm wordt gebruikt. Het komt goed los van het product waarop het is aangebracht zonder het kleefmiddel te verwijderen. Afhankelijk van het toepassingsgebied kunt u kiezen voor papier dat gecoat is aan één of beide zijden.

Belangrijkste kenmerken

 • Bescherming tegen lijm
 • Antikleef

Technische informatie

 • Beschikbare gramgewichten: 60 tot 130 g/m²
 • Maximale breedte: 160 cm
 • Kleur: Wit, bruin of geel
 • Beschikbare formaten:
  • Rollen
  • Spoeltjes
  • Vellen

Onze andere non-food papieren en verpakkingen

Papeteries Aubry biedt een uitgebreid assortiment papier, zodat u de ideale oplossing kunt vinden voor het verpakken en transporteren van uw goederen, ongeacht de sector waarin u actief bent. Ontdek de details van onze producten op hun specifieke pagina:

Non-food bruin kraftpapier

Dit papier, gemaakt van natuurlijke vezels, wordt beschouwd als een van de sterkste op de markt en is ideaal voor alle soorten verpakkingen.

Kraft + PE

Dit kraftpapier bedekt met een laag polyethyleen (PE) voorkomt dat vocht doordringt in de binnenkant van een verpakking en absorbeert condensatie.

Zijdepapier

Dankzij zijn zachte en soepele textuurmaakt het geen krassen op de producten die het bedekt. Het wordt vaak gebruik om breekbare producten in kartonnen dozen te beschermen.

Geparaffineerd papier

Dit kraftpapier is aan beide zijden gedrenkt in paraffine en biedt volledige bescherming tegen water, vet en olie.

Schrenzpapier

Schrenzpapier wordt gebruikt als opvulpapier of voor een lichte bescherming. Het is 100% gerecycleerd en zorgt voor een veilig transport.

Krantenpapier

Ideaal om te bedrukken en te vouwen. Het is de goedkoopste keuze, omdat het gemaakt is van 80% gerecycleerd papier.

Maskeerpapier

Dit product, dat ook bekend is als glassine of tweezijdig gekalanderd papier, heeft beschermende en solventbestendige eigenschappen.

Gesiliconiseerd papier

Dit papier is aan één of beide zijden bedekt met silicone en antikleef. Het komt gemakkelijk los van een product zonder de lijm te verwijderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Advies nodig voor de verpakking van uw goederen? Een specifiek verzoek, een speciaal gramgewicht of een exclusieve versnijding nodig ? Papeteries Aubry is er om naar u te luisteren en een verpakkingsoplossing op maat van uw behoeften te implementeren. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per e-mail of via het contactformulier en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

2024 © Aubry Papier – Ontworpen door Bluetime – Bluebook