Papieren en kartonnen verpakkingen en inlegvellen
in alle soorten, maten en vormen

Papeteries Aubry, specialist in het snijden en verwerken van papier en karton, staat ter beschikking van alle professionals, ongeacht uw sector. Wij bieden u een snelle oplossing op maat die voldoet aan de behoeften voor uw goederen.

Gebruik in de voedingssector

Omdat de voedingssector hoge eisen stelt aan netheid en veiligheidsnormen, biedt Papeteries Aubry u hygiënische verpakkingen van hoge kwaliteit die de integriteit van uw goederen garanderen. Of u nu een bakkerij, een koekjesmakerij, een chocolaterie, een slagerij of een kaaswinkel runt, al uw producten vereisen een geschikte verpakking die de versheid en de kwaliteit van de voedingsmiddelen bewaart.

Al ons voedingspapier is gecertificeerd voor gebruik in de voedingssector.

Vetvrij papier

Dit papier is vetbestendig kan worden gebruikt voor het verpakken van alle soorten producten die meer of minder vet bevatten.

Geparaffineerd voedingspapier

Dit waterafstotende en vetvrije papier is ideaal voor uw kazen, fijne vleeswaren, vlees en koekjes omdat het niet aan voedingsmiddelen kleeft.

Bakpapier

Dit papier heeft aan beide zijden een siliconenlaag en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. Onmisbaar in bakkerijen en keukens.

Kristalpapier

Kristalpapier is bestand tegen lucht, vocht en vet.Het is de beste optie voor het verpakken van chocolaatjes of pralines.

Gealuminiseerd papier

Dit technisch papier heeft een laagje goud- of zilverkleurig aluminium bovenop zijn vetvrije barrière.

Non-food gebruik

Of u nu papieren of kartonnen verpakkingen nodig hebt voor uw farmaceutische producten, voor de verschillende textielwaren in uw zaak of voor uw afgewerkte producten in glas, staal of aluminium,Papeteries Aubry beschikt over de expertise om u een oplossing te bieden die 100% geschikt is voor uw goederen. Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij efficiënt aan al uw eisen voldoen.

Non-food bruin kraftpapier

Dit papier, gemaakt van natuurlijke vezels, wordt beschouwd als een van de sterkste op de markt en is ideaal voor alle soorten verpakkingen.

Kraft + PE

Dit kraftpapier bedekt met een laag polyethyleen (PE) voorkomt dat vocht doordringt in de binnenkant van een verpakking en absorbeert condensatie.

Zijdepapier

Dankzij zijn zachte en soepele textuurmaakt het geen krassen op de producten die het bedekt. Het wordt vaak gebruik om breekbare producten in kartonnen dozen te beschermen.

Geparaffineerd papier

Dit kraftpapier is aan beide zijden gedrenkt in paraffine en biedt volledige bescherming tegen water, vet en olie.

Schrenzpapier

Schrenzpapier wordt gebruikt als opvulpapier of voor een lichte bescherming. Het is 100% gerecycleerd en zorgt voor een veilig transport.

Krantenpapier

Ideaal om te bedrukken en te vouwen. Het is de goedkoopste keuze, omdat het gemaakt is van 80% gerecycleerd papier.

Maskeerpapier

Dit product, dat ook bekend is als glassine of tweezijdig gekalanderd papier, heeft beschermende en solventbestendige eigenschappen.

Gesiliconiseerd papier

Dit papier is aan één of beide zijden bedekt met silicone en antikleef. Het komt gemakkelijk los van een product zonder de lijm te verwijderen.

Kartonnen dozen

Al 80 jaar ontwerpen en produceren we kartonnen dozen in verschillende maten en formaten om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klantondernemingen. Deze dozen zijn zorgvuldig ontworpen met materialen van hoge kwaliteit om producten optimaal te beschermen tijdens verzending en behandeling. Dankzij de veelzijdigheid van het aanbod kunt u de perfecte verpakkingsoplossing vinden voor elk type product, van kleine, breekbare goederen tot omvangrijke artikelen.

Dozen op maat

Bij Papeteries Aubry weten we hoe belangrijk de verpakking van breekbare voorwerpen, zoals schilderijen of kunstwerken, is.. Daarom hebben wij een gepersonaliseerde service ontwikkeld om kartonnen verpakkingen van het type ‘bodem + deksel’ te ontwerpen die volledig aangepast zijn aan uw behoeften.Wij bieden ook een versterkingsoptie met traagschuim aan om uw voorwerp nog beter te beschermen. Wij garanderen volledige tevredenheid van zowel kunstenaars als verzamelaars.

Neem contact met ons op

Bent u overtuigd door onze 100% personaliseerbare producten? Doe een beroep op ons voor de vervaardiging van aangepaste papieren of kartonnen verpakkingen voor uw goederen. Wij zijn staan klaar om al uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 2 522 09 21. U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vraag. Wij antwoorden u dan zo snel mogelijk.