Ons machinepark:
8 complementaire krachtige machines
voor een onberispelijke productie.

Papeteries Aubry is in staat elk type bestelling te produceren, of het nu gaat om vellen, rollen, klosjes, coupons enz. Dankzij onze acht efficiënte en performante machines kunnen we u een snel en onberispelijk resultaat garanderen.

Deze machines worden regelmatig onderhouden en bijgewerkt en garanderen u een superieur kwaliteitsniveau voor elke soort versnijding.. Kleine of grote bestellingen, Papeteries Aubry behandelt al uw verzoeken met nauwkeurigheid en precisie.

In vellen versnijden

Burderhaus vellensnijmachine

Deze robuuste vellensnijmachine kan grote formaten snijden,tot 200 cm lang en breed. Ze kan tot twaalf vellen tegelijk produceren en heeft een capaciteit van 600 g/m².

Jagenherg vellensnijmachine

Deze machine is kleiner en maakt nauwkeurig werk mogelijk.. Wij laden spoelen van 20 tot 120 cm om vellen van 20 tot 100 cm te snijden. De snijcapaciteit is 240 g/m².

Dieptrekmachine: specifieke versnijden

Deze machine snijdt papier of karton in specifieke vormen. U kunt ons vragen om in kruisvorm, cirkelvorm of elke andere vorm te snijden.

Rollen versnijden

2 DCM Panthères

Deze twee krachtige machines snijden rollen op maat, zowel in diameter (maximaal 80 cm) als in breedte (van 2 tot 160 cm).

Spag spoelmachine voor rollen

De Spag spoelmachine is een toonbankspoelmachine die een snel en nauwkeurig werk en resultaat biedt. Ze produceer kleine rollen op een efficiënte en onberispelijke manier.

Jagenberg snijmachine

Deze machine snijdt spoelen tot 220 cm breed. Ze kan spoelen laden met een diameter van 140 cm en opnieuw wikkelen op spoelen met een diameter van 105 cm. Ze heeft vier messen voor een scherpe en precieze snede.

Polar snijmachine

Onze Polar snijmachine snijdt riemen papier zeer nauwkeurig,tot op 0,5 mm. Ze kan in alle mogelijke formaten snijden.

De sterke punten van onze uitrusting

Als u Papeteries Aubry kiest voor het snijden en produceren van uw verpakkingen en papierwaren, bent u zeker van een onberispelijk eindresultaat dat in alle opzichten voldoet aan de gestelde eisen. Wij gaan uiterst nauwgezet te werk bij het ontwerp van elke bestelling die wij ontvangen om u de best mogelijke service te garanderen:

100% gepersonaliseerde service

Snelle en efficiënte vervaardiging

Onberispelijke kwaliteit

Neem contact op met Papeteries Aubry

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Hebt u een specifieke versnijding nodig? Hebt u een vraag betreffende de productie van bepaalde papierwaren? Neem vandaag nog contact met ons op per telefoon op +32 2 522 09 21 voor meer informatie. Om een offerte aan te vragen, kunt u meteen het daarvoor bedoelde contactformulier gebruiken. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.