Maskeerpapier

Hierdoor speelt het een prominente rol in de auto-industrie. als maskeerpapier, onder meer om bepaalde onderdelen tebeschermen tijdens lakwerkzaamheden.

Belangrijkste kenmerken

 • Bescherming tegen lak
 • Volledige ondoordringbaarheid voor oplosmiddelen

Technische informatie

 • Beschikbare gramgewichten: Van 50 g/m² tot 120 g/m²
 • Breedte: Van 20 tot 150 cm
 • Kleur: Wit, geel of blauw
 • Beschikbare formaten:
  • Rollen
  • Spoeltjes
  • Vellen

Onze andere non-food papieren en verpakkingen

Outre le papier Naast maskeerpapier beschikken we over een uitgebreid gamma papier dat aan al uw behoeften kan voldoen.masquage, nous disposons d’une large gamme de papiers pouvant répondre à tous vos besoins. In welke sector u ook werkt, in onze lijst vindt u de juiste verpakking of bescherming voor uw producten:

Non-food bruin kraftpapier

Dit papier, gemaakt van natuurlijke vezels, wordt beschouwd als een van de sterkste op de markt en is ideaal voor alle soorten verpakkingen.

Kraft + PE

Dit kraftpapier bedekt met een laag polyethyleen (PE) voorkomt dat vocht doordringt in de binnenkant van een verpakking en absorbeert condensatie.

Zijdepapier

Dankzij zijn zachte en soepele textuurmaakt het geen krassen op de producten die het bedekt. Het wordt vaak gebruik om breekbare producten in kartonnen dozen te beschermen.

Geparaffineerd papier

Dit kraftpapier is aan beide zijden gedrenkt in paraffine en biedt volledige bescherming tegen water, vet en olie.

Schrenzpapier

Schrenzpapier wordt gebruikt als opvulpapier of voor een lichte bescherming. Het is 100% gerecycleerd en zorgt voor een veilig transport.

Krantenpapier

Ideaal om te bedrukken en te vouwen. Het is de goedkoopste keuze, omdat het gemaakt is van 80% gerecycleerd papier.

Maskeerpapier

Dit product, dat ook bekend is als glassine of tweezijdig gekalanderd papier, heeft beschermende en solventbestendige eigenschappen.

Gesiliconiseerd papier

Dit papier is aan één of beide zijden bedekt met silicone en antikleef. Het komt gemakkelijk los van een product zonder de lijm te verwijderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je een specifieke vraag of verzoek hebt met betrekking tot een van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan klaar om naar u te luisteren en uw vragen uitvoerig te beantwoorden. Zij zorgen voor oplossingen op maat: specifiek gramgewicht, speciale versnijding enz. Wij staan tot uw beschikking per telefoon, per e-mail of via het contactformulier. Papeteries Aubry verbindt zich ertoe om u zo snel mogelijk te antwoorden.

2024 © Aubry Papier – Ontworpen door Bluetime – Bluebook