Schrenzpapier

Dit papier is gemaakt van 100% gerecycleerd papier en wordt gebruikt voor het opvullen van de colli om uw goederen op hun plaats te houden tijdens hun transport. Dankzij de lichte weerstand tegen trek– en perforatiekrachtenkan het ook worden gebruikt als lichte bescherming of inlegvel. Het is minder bestendig dan bruin kraftpapier vanwege de samenstelling, maar milieuvriendelijker en veelzijdiger.

Het is dus het ideale product om de ruimte in uw dozen op te vullen en alle soorten producten tijdens hun verzending te beschermen om schade te voorkomen.

Belangrijkste kenmerken

 • Opvulpapier
 • 100% gerecycleerd
 • Ideaal voor het transport van goederen

Technische informatie

 • Beschikbare gramgewichten: 50 – 70 – 80 – 90 – 100 – 120 et 150 g/m²
 • Maximale breedte: 220 cm
 • Kleur: Grijs of bruin
 • Beschikbare formaten:
  • Spoelen
  • Rollen
  • Spoeltjes
  • Vellen

Onze andere non-food papieren en verpakkingen

Hebt u andere soorten verpakkingen nodig voor het verpakken en transporteren van uw goederen? Bekijk ons volledige assortiment. Wij passen de gramgewichten, de versnijdingen en de kleuren op verzoek aan:

Non-food bruin kraftpapier

Dit papier, gemaakt van natuurlijke vezels, wordt beschouwd als een van de sterkste op de markt en is ideaal voor alle soorten verpakkingen.

Kraft + PE

Dit kraftpapier bedekt met een laag polyethyleen (PE) voorkomt dat vocht doordringt in de binnenkant van een verpakking en absorbeert condensatie.

Zijdepapier

Dankzij zijn zachte en soepele textuurmaakt het geen krassen op de producten die het bedekt. Het wordt vaak gebruik om breekbare producten in kartonnen dozen te beschermen.

Geparaffineerd papier

Dit kraftpapier is aan beide zijden gedrenkt in paraffine en biedt volledige bescherming tegen water, vet en olie.

Schrenzpapier

Schrenzpapier wordt gebruikt als opvulpapier of voor een lichte bescherming. Het is 100% gerecycleerd en zorgt voor een veilig transport.

Krantenpapier

Ideaal om te bedrukken en te vouwen. Het is de goedkoopste keuze, omdat het gemaakt is van 80% gerecycleerd papier.

Maskeerpapier

Dit product, dat ook bekend is als glassine of tweezijdig gekalanderd papier, heeft beschermende en solventbestendige eigenschappen.

Gesiliconiseerd papier

Dit papier is aan één of beide zijden bedekt met silicone en antikleef. Het komt gemakkelijk los van een product zonder de lijm te verwijderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u vragen hebt over onze producten of een specifiek verzoek (gramgewicht, versnijding, afwerking enz.), kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Een van onze experts zal uw vragen beantwoorden en alles in het werk stellen om u de ideale oplossing aan te bieden. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per e-mail of via het contactformulier. Papeteries Aubry verbindt zich ertoe u zo snel mogelijk te antwoorden.

2024 © Aubry Papier – Ontworpen door Bluetime – Bluebook