Kristalpapier

Kristalpapier, ook wel glassine genoemd, is bestand tegen lucht en vet.. Het is van hoge kwaliteit en heeft een gladde, luxe uitstraling met een verzorgde afwerking. Dankzij zijn gesloten structuur is het moeilijk te perforeren.

Kristalpapier is een zeer goede optie voor direct contact met droge voedingsmiddelen zoals chocolade of koekjes.. Het wordt vaak gebruikt als inlegvel in pralinedozen.

Papeteries Aubry biedt dit papier aan in verschillende hoofdkleuren (wit, zwart, bruin en transparant) en op aanvraag ook in andere kleuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor contact met voedingsmiddelen
  • Bestand tegen vet en perforatie
  • Bestand tegen scheuren

Technische informatie

  • Beschikbare gramgewichten: 30 – 40 – 60 et 80 g/m²
  • Maximale breedte: 160 cm
  • Kleur: Wit, zwart, bruin, transparant
  • Kleur: Wit, transparant, zwart, bruin en andere kleuren op aanvraag

Onze andere voedingsmiddelen

Als u over een grote verscheidenheid aan producten beschikt en verschillende soorten verpakkingen nodig hebt, biedt Papeteries Aubry een uitgebreid gamma voedingspapier. Bekijk onze lijst om het juiste papier voor uw voedingswaren te vinden:

Vetvrij papier

Dit papier is vetbestendig kan worden gebruikt voor het verpakken van alle soorten producten die meer of minder vet bevatten.

Geparaffineerd voedingspapier

Dit waterafstotende en vetvrije papier is ideaal voor uw kazen, fijne vleeswaren, vlees en koekjes omdat het niet aan voedingsmiddelen kleeft.

Bakpapier

Dit papier heeft aan beide zijden een siliconenlaag en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. Onmisbaar in bakkerijen en keukens.

Kristalpapier

Kristalpapier is bestand tegen lucht, vocht en vet.Het is de beste optie voor het verpakken van chocolaatjes of pralines.

Gealuminiseerd papier

Dit technisch papier heeft een laagje goud- of zilverkleurig aluminium bovenop zijn vetvrije barrière.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Advies nodig? Een vraag voor ons? Hebben uw producten een gepersonaliseerde verpakking nodig ? Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam! Wij zullen er alles aan doen om een oplossing op maat van uw behoeften te vinden.. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of via het contactformulier om een gedetailleerde offerte aan te vragen.

2024 © Aubry Papier – Ontworpen door Bluetime – Bluebook